Ο Σααντί Καντάφι έδινε χιλιάδες λίρες για πόρνες, βότκα, κοκαΐνη και χασίς

Ο Σααντί Καντάφι έδινε χιλιάδες λίρες για πόρνες, βότκα, κοκαΐνη και χασίς ενώ διέμενε σε σπίτι 11 εκατομμυρίων λιρών στο Λονδίνο. Ο σωματοφύλακάς του Στέφαν Μπελ για πέντε εβδομάδες, όσο διάστημα δηλαδή ο άνδρας έμεινε στο Λονδίνο, αποκαλύπτει όλα τα σκοτεινά μυστικά της… διαβίωσης του γιου του Λίβυου πρώην ηγέτη. Ο ίδιος αμειβόταν 300 λίρες την ημέρα έχοντας ως αποστολή του την ασφάλεια του Σααντί. 
Όπως περιγράφει ο Βρετανός σωματοφύλακας «ο Σααντί ήταν εκφοβιστικός και στρυφνός και ζούσε περίεργα. Του άρεσαν πολύ οι πόρνες. Πέρναγε ατελείωτες ώρες στο Ίντερνετ για να τις επιλέξει και πάντα προτιμούσε Κινέζες. Τις έδειχνε σ΄ εμένα ή σε κάποιον συνάδελφο και μας έβαζε να τηλεφωνούμε για να του τις κλείσουμε. Τις ήθελε να μένουν όλη τη νύχτα, δηλαδή έδινε 1.500 λίρες το βράδυ. Επίσης τα ναρκωτικά ήταν στην ημερησία διάταξη και μια φορά μου ζήτησε να του φέρω κοκαΐνη αλλά αρνήθηκα».

Ο Στέφαν Μπελ σχολιάζει πως ο γιος του Λίβυου συνταγματάρχη μαζί με τους άνδρες του κάπνιζαν πολύ μαριχουάνα με αποτέλεσμα να είναι πολύ συχνά «φτιαγμένοι», ενώ έπιναν κι ατελείωτα μπουκάλια βότκα. Επίσης, περιγράφει πως ο Σααντί ζήτησε να μετακομίσουν από το σπίτι όπου διέμεναν επειδή ήταν χαλασμένο το σύστημα ήχου και δεν ακουγόταν μουσική σε όλα τα δωμάτια. Λίγο πριν φύγει από τη Μ. Βρετανία σκόπευσε να δώσει 50 εκατ. λίρες προκειμένου να αγοράσει μία τεράστια έπαυλη.
Στο κεφάλαιο «πόρνες» ο Μπελ επιμένει, καθώς ο Σααντί φαίνεται πως δεν άντεχε να ζει χωρίς αυτές. «Αν κι έκανε ώρες για να τις επιλέξει, αν εμφανίζονταν και δεν του άρεσαν υποχρέωνε τους σωματοφύλακές του να τις διώχνουν δίνοντάς τους ένα μικρό ποσό για τον κόπο τους. Αν πάλι του άρεσαν κλειδωνόταν στο δωμάτιό του με τις ώρες και τον έβλεπαν πάλι το ξημέρωμα», υπογραμμίζει ο Στέφαν Μπελ. Ωστόσο έντονη ήταν και η φημολογία για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις του Σααντί, καθώς στο Λονδίνο είχε μαζί του τον αγαπημένο του Butler, τον οποίο φώναζε ακόμη και μέσα στη νύχτα να πάει στο δωμάτιό του κι έμεναν οι δυο τους μαζί όλο το βράδυ. Ενώ όταν οι εξεγερμένοι εισέβαλαν στο σπίτι του στη Λιβύη βρήκαν σωρούς με gay DVD. Μάλιστα, όπως λέγεται είχε στείλει έναν άνδρα από την ασφάλειά του κι είχε αγοράσει δεκάδες ταινίες πορνό για να τις πάρει μαζί του στη Λιβύη.
 
Ο Σααντί δεν μιλούσε ποτέ για τον πατέρα του, ποτέ δεν ανέλαβε ρόλο πολιτικού ή εκπροσώπου της χώρας, ενώ ακόμη κι όταν ξέμενε από χρήματα έπαιρνε τηλέφωνο στην πρεσβεία κι απαιτούσε να του βάλουν κι άλλα χρήματα σε κάρτες και λογαριασμούς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και γιος του Μουαμάρ Καντάφι έφυγε από τη Βρετανία πέρυσι τον Δεκέμβριο με ιδιωτικό τζετ κι όπως σχολιάζει ο σωματοφύλακάς του «παρά το γεγονός ότι δουλεύαμε κοντά του πέντε εβδομάδες κι είχαμε στενή και καθημερινή τριβή, δεν είχε την ελάχιστη ευγένεια να πει ένα αντίο!».
ΠΗΓΗ: THE SUN

Σχολιάστε